CAW Centraal-West-Vlaanderen

U bent hier

Vrijwilligers

Week van de vrijwilliger 2018

Bedankt aan alle vrijwilligers! Voor wie je bent, voor wat je doet, je vrije tijd, je energie, je enthousiasme en inzet voor het CAW!
Waarom werken wij met vrijwilligers?

Het inzetten van vrijwillige medewerkers om doelstellingen van de organisatie waar te maken is voor het CAW Centraal-West-Vlaanderen een bewuste keuze.

De belangeloze en vrijwillige inzet van een medeburger kan bijdragen tot herstel van het vertrouwen in de samenleving. Vrijwillige medewerkers doen in een organisatie een dynamiek ontstaan die deze sterker kan maken.

Waarom kiezen voor vrijwilligerswerk?

Vrijwilligers krijgen bij CAW Centraal-West-Vlaanderen de kans om kennis en ervaring op te doen en te delen met anderen. Je krijgt de kans om eigen talenten verder te ontplooien door verantwoordelijkheden op maat op te nemen, ten aanzien van zichzelf, cliënten en de directe sociale omgeving met de nodige ondersteuning van een vrijwilligerscoach.

Bekijk hier alvast enkele getuigenissen van onze vrijwilligers aan het woord:

Welke taken voeren onze vrijwilligers uit?

  • Ontvangst en administratieve taken
  • Hulpverlenende activiteiten
  • Logistieke taken

Welke vrijwilligers zoeken wij?

Een CAW vrijwilliger is:

Flexibel, empathisch, geëngageerd, respectvol én een partner

Meer weten?

Bekijk hier onze infobrochure:

Interesse in vacatures voor vrijwilligers?

Onze vacatures voor vrijwilligerswerk in het CAW vind je op deze pagina . Heb je interesse voor één van deze vacatures, neem dan contact op met de vrijwilligerscoach die als contactpersoon vermeld staat. 

Zijn er momenteel geen vacatures of vind je geen vacature die bij je past? Neem dan gerust een kijkje voor een ruim aanbod vrijwilligerswerk op www.vrijwilligerswerk.be .

 

Heb je toch nog vragen of zijn er zaken die niet duidelijk zijn? Neem dan contact op met ons via

vacatures.vrijwilligers@cawcentraalwestvlaanderen.be